Philip Bloom och Vincent Laforet recenserar Black Magic Cinema Camera

Philip Bloom är bland de första att recensera Black Magics första kamera.
Denna recension gjordes innan Black Magic utannonserade en version av BMCC med Micro Four Thirds något som Philip Bloom efterfrågar i recensionen.

Philip Blooms videorecension:

Philip Blooms första kortfilm med BMCC:

Vincent Laforet har även han recenserat BMCC i ett långt blogginlägg

Det verkar som de flesta är överens om att den stora bristen med kameran är att EF är en konstigt objektivfäste för sensorns storlek. Men det är ett problem som löses med MTF-versionen eftersom man med adapters får tillgång till ett stort utbud med objektiv.

Author: Emil Kieri

Frilansande video och filmskapare som har en bakgrund i Teater. Har en hatkälek till allt som har med teknik att göra. Mitt motto är att teknik är till för att hjälpa det kreativa och inte har något existensberättigande på egen hand. I övrigt så är jag ett fanatiskt fan av Steven Moffat och Håkan Hellström.

Share This Post On

Kommentera gärna

%d bloggers like this: