Shane Hurtlbut filmar med BMCC

Shane Hurtlbut är mannen som bl.a. är känd för att blivit utskälld av en känd Batman-skådespelare. Som även är en framgångsrik filmfotograf och indiefilm-förespråkare.
Nu har Shane filmat med Blackmagic Cinema Camera. Hans blogginlägg fokuserar mycket på hur material från kameran håller för färgkorrigering. Och eftersom Shane själv jobbar en hel del med riggar så visar han utrustning han finner fungerar bäst med kameran.
Hela hans blogginlägg finns här.

Author: Emil Kieri

Frilansande video och filmskapare som har en bakgrund i Teater. Har en hatkälek till allt som har med teknik att göra. Mitt motto är att teknik är till för att hjälpa det kreativa och inte har något existensberättigande på egen hand. I övrigt så är jag ett fanatiskt fan av Steven Moffat och Håkan Hellström.

Share This Post On
%d bloggers like this: